Home
Over SHINE
Medische Isotopen
Regio Veendam
Publicaties
Vacatures
SHINE & wetenschap
Contact & FAQ’s

This portion of our SHINE site is designed to help present our European progress in establishing our operations in the Netherlands. It is intentionally presented in Dutch, for our Dutch community.

“We zien een unieke samenwerking tussen universiteit, een innovatief bedrijf dat medische isotopen maakt en de aanwezigheid van een academisch ziekenhuis dat klinische onderzoeken kan doen, volgens mij is dat uniek in de wereld.” – Harrie Buurlage over het HTRIC-programma.

De samenwerking tussen SHINE en onderwijsinstellingen vinden wij erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat onze kennis verspreid wordt, wat ten goede komt aan de productie van belangrijke medicijnen, maar zorgt er tegelijk ook voor dat wij kunnen blijven innoveren en ontwikkelen. Wij kijken uit naar het aangaan van meer samenwerkingsverbanden met universiteiten en academische ziekenhuizen!

Harrie at HTRIC

Harrie at HTRIC

Health Technology Research & Innovation Cluster (HTRIC)
Neem bijvoorbeeld het HTRIC-programma: een ecosysteem in oprichting op de Campus Groningen op het gebied van medische technologie dat ontwikkelingen van ‘bench to bed and back’ mogelijk maakt. Het betreft een unieke combinatie van sterke faculteiten Science & Engineering, gedrags- & maatschappij- wetenschappen, economie & bedrijfskunde en het Universitair Medisch Centrum Groningen en koppelingen met bedrijven, overheid en anderen kennisinstellingen.

Bekijk hier de video over HTRIC:

Lopende projecten en studies